7 Yaşında Kodlama Eğitimi Aldı, 18 Yaşında Dolar Milyoneri Oldu

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan bir genç 18 yaşında geliştirdiği bir uygulama sayesinde milyoner oldu

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Zach Yadegari isimli genç 7 yaşında katılmış olduğu kodlama kampında aldığı eğitimle hayatını değiştirdi.

Her şey 7 yaşında katıldığı kodlama kampında başladı

7 yaşında almış olduğu bu eğitimle başlayan kodlama macerasını ileri boyutlara taşıyan Zach geliştirdiği yapay zeka destekli uygulama ile ayda bir milyon doların üzerinde gelir elde ediyor.

Kullanıcılarından aylık 2,49 ücret talep ediyor

Yapay Zeka desteği ile kalori takibi yapan bir program geliştiren Zach kullanıcılarından aylık 2,49 dolar ücret talep etmektedir.

Uygulama marketlerinden yapılan indirmeden neticesinde 1 milyon doların üzerinde gelir elde ediyor

Mobil uygulama marketlerinden indirilen uygulamanın kendisine sağladığı Aylık gelirin 1 milyon doların üzerinde olduğunu ifade eden genç, bu uygulamayı geliştirene kadar çeşitli başarısızlıklar yaşadığını da eklemiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu